Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKE RADOSTI

VIDEO Studenti organizirali veliko grudanje, taktiziralo se od jutra: 'Bilo nas je na stotine!'

Foto: Iva Milićević
1/10
19.01.2024.
u 23:03

Kreativni studenti i stanovnici zagrebačkog Studentskog doma Stjepan Radić odlučili su ovog petka iskoristiti obilje snijega koje je napadalo u Zagrebu i organizirati veliko grudanje na travnjaku ispred doma na Jarunu

Pripreme su krenule od ranih jutarnjih sati, a tijekom cijelog dana dogovarale su se svakakve taktike koje će na kraju kulminirati u ultimativnoj borbi - grudama! Kreativni studenti i stanovnici zagrebačkog Studentskog doma Stjepan Radić odlučili su ovog petka iskoristiti obilje snijega koje je napadalo u Zagrebu i organizirati veliko grudanje na travnjaku ispred doma na Jarunu.

S početkom u 18 sati, stotine studenata okupilo se i grudalo dok nisu praktički ostali bez zimskog oružja G.R.U.D.A. - Goleme Radioaktivne Uništavajuće Dalekometne Artiljerije, kako su je šaljivo nazvali, a sve je i snimila studentica Iva Milićević koja nam je ispričala kako je to izgledalo.

Ovaj rat grudama zapravo je započeo između 1. i 9. paviljona, a ubrzo su se uključili i ostali. Svaki je paviljon imao i svog snjegovića, a tijekom dana svakakve su se smicalice radile kako bi se ''omeo'' neprijatelj.

Nekima su snjegovići završili i u čajnim kuhinjama, a pobjednici su, izgleda, na kraju bili - svi. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Hrvatska pod snijegom: Na snazi crveni meteoalarm

Ključne riječi

Komentara 2

PO
poluprovokator
01:47 20.01.2024.

To je duh mladosti! Bravo i samo jako;-)

CO
coska
06:22 20.01.2024.

Uh kako sam jednu tvrdu dobio u zubalo, upravo na sličnoj “grudijadi” 80 i neke na “Savi”…uspomene, uspomene😍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije