Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENCIJA

FOTO Mercedesom zapeo na livadi na Cmroku, izvlačili ga vatrogasci

Foto: Marko Buzolić-Stegu
1/2
19.01.2024.
u 20:01

Na Jurjevsku 77, gdje se sve to i dogodilo, su stigli zagrebački vatrogasci kojima je trebalo manje od 40 minuta da izvuku vozilo nazad na cestu

Na zagrebačkom je Cmroku JVP Grada Zagreba imala pune ruke posla s Mercedesom i vozačem koji je proklizao na livadu, uslijed obilnog snijega koji je ovog petka prekrio Zagreb. U automobilu je bilo i troje djece, a završio je usred livade te zapeo u snijegu.

Na Jurjevsku 77, gdje se sve to i dogodilo, su stigli zagrebački vatrogasci kojima je trebalo manje od 40 minuta da izvuku vozilo nazad na cestu. Cijelu scenu vidjeli su i Zagrepčani koji su se nalazili u blizini.

1/2

Marko Buzolić Stegu uspio je i fotografirati nesretni Mercedes koji je završio na livadi, a posebno je pohvalio zagrebačke vatrogasce.

- Vatrogasci su uvijek tu kada treba, njima uvijek hvala! - poručio je.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

BP
Besposlen pop
22:01 19.01.2024.

Možeš misliti kako je proklizao na livadu?! Malo zabave za djecu uz off road vožnju? Sanjkaši? Bmq, imam Mercedesa

SL
slavenZadravec
20:23 19.01.2024.

Obijesna vožnja po travnjaku? Izvlačenje na trošak građana kojima tako nešto ne pada na pamet?

AL
AlfaMike
22:02 19.01.2024.

Kada vidim tablice sa 0000, 0007 i sl. nitko me ne može uvjeriti da se ne radi o iskompleksiranoj budaletini za volanom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije