Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina

Večernjakov tim u četvrti Podsused - Vrapče u utorak 28. listopada

23.09.2014., Zagreb - U mjesnom odboru Horvati u Horvacanskoj 54 odrzana je kvartovska tribina Vecernjeg lista.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
22.10.2014.
u 10:10

Tribina se održava u Područnom uredu Susedgrad, Sigetje 2, u 18.30 sati i traje sat vremena

Večernjakova kvartovska tribina "Želite li bolji kvart?" namijenjena stanarima gradske četvrti Podsused-Vrapče koja se trebala održati danas bit će odgođena zbog izvanrednih okolnosti.

Za stanare spomenute gradske četvrti Večernjakova tribina koja se organizira u suradnji s Gradom Zagrebom održat će se u utorak 28. listopada u Područnom uredu Susedgrad, Sigetje 2, u 18.30 sati, a na pitanja građana odgovarat će predstavnici Holdinga, gradski pročelnici i njihovi suradnici.

Zbog odgode unaprijed najavljene tribine ispričavamo se Večernjakovim čitateljima i podsjećamo da sve do utorka 28. listopada mogu na mail gradska@vecernji.net ili pozivom na broj telefona 01/6300 455 postaviti svoja pitanja, dati prijedloge za poboljšanje života u svojoj gradskoj četvrti i dobiti odgovore za sve probleme koji ih muče već godinama.

Sva pristigla pitanja, ona iz prethodnog tjedna kao i nova bit će odgovorena u tiskanim izdanjima Večernjeg lista nakon održane tribine, a Večernjakov tim pozorno će pratiti sva zbivanja u spomenutoj gradskoj četvrti narednih mjesec dana. Večernjakova tribina traje sat vremena i nije mjesto političkih prepucavanja, već prilika građanima da napokon doznaju u kojoj su fazi projekti koji se trebaju realizirati u njihovoj gradskoj četvrti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije