Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traje do 17. rujna

Uz vesele salsa ritmove i specijalitete Masterchefova otvoren je Baš Naš Tasty Affair

Foto: Baš Naš Tasty Affair
1/22
01.09.2023.
u 16:51

Osim odlične gastronomske ponude, posjetitelje u idućim danima očekuju i brojni DJ nastupi, koncerti, partyji, cooking show druženja s omiljenim chefovima

U posebnoj atmosferi koju sa sobom donosi kasno ljeto, uz mnogo plesa, pjesme i odličnih zalogaja, službeno je otvorena Tasty Affair verzija popularnog Baš Naš festivala. Sve do 17. rujna, zagrebački park Bundek bit će lokacija koja svojim posjetiteljima nudi posebnu gastronomsku ponudu, koncerte, partyje i idiličan ugođaj s prekrasnim uređenjem.

U to su se uvjerili i mnogi gosti koji su, uz latino hitove grupe Cubismo, veselo otvorili novu sezonu druženja na Bundeku. Među publikom koja je predano plesala cijelu večer, mogla su se vidjeti i brojna poznata lica i influenceri, među kojima su i Mario Valentić, Filip Vidović, Nela Đinđić, Zoran Aragović, Petra Kurtela te Marko Mrkić. 

VEZANI ČLANCI: 

Vrhunska gastronomska ponuda koju su pripremili poznati hrvatski chefovi kao što su Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Mario Mandarić, Vid Nikolić te Stjepan Vukadin, oduševila je okusne pupoljke svakog posjetitelja. Svoj gastronomski raj pronašli su gurmani i ljubitelji kuhinja iz raznih dijelova svijeta. Svi oni koji vole istraživati različite okuse uživali su u bogatoj ponudi meksičkih specijaliteta, od ukusnih tacosa i quesadilla, do slatkih i hrskavih churrosa.

Posebnu pažnju već na samom otvorenju privukla su i razna azijska jela – Lobster Bun, Tuna Poke, Korean Fried Chicken te Mochi sladoled za koji se i očekivalo da će postati veliki hit. Tjestenina s raznim dodacima, zanimljive kombinacije sočnih burgera i raznovrsni ukusni sendviči upotpunili su neodoljivu i šarenu gastro ponudu i razveselili sve obožavatelje slasnih zalogaja. Za uzbudljivo i jedinstveno iskustvo bila je zaslužna i posebna ponuda čak 50 različitih vrsta koktela koju je pripremio jedan od najboljih barmena u industriji koktela, Hrvoje Rihtarić.

VEZANI ČLANCI: 

Osim odlične gastronomske ponude, posjetitelje u idućim danima očekuju i brojni DJ nastupi, koncerti, partyji, cooking show druženja s omiljenim chefovima te bezbroj savršenih trenutaka za stvaranje najljepših uspomena. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije