Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacija

Uprava ACI-a poklanja mjesečnu plaću za pomoć Zagrebu

ACI Marina-Vodice
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/2
09.04.2020.
u 11:50

Najveći lanac marina na Mediteranu Adriatic Croatia International Cluba (ACI) kontinuirano prati razvoj epidemiološke situacije s koronavirusom i djeluje prema preporukama i mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. S tim u skladu, do daljnjega su obustavljene sve plovidbe, kao i rad marina

Uprava i rukovodeći kadar, članovi nadzornog i revizorskog odbora, tvrtke Adriatic Croatia International Club (ACI) svoje će mjesečne plaće i naknade za ožujak donirati akciji „Zajedno za Zagreb“, na račun koji je Vlada otvorila za pomoć glavnom gradu nakon potresa.

– Svjesni smo i potpuno prilagođeni okolnosti u kojima su putovanja i plovidbe privremeno odgođeni, ali u ovom je nutku najvažnija plovidba prema što skorijem završetku pandemije i povratku  uobičajenom načinu života. Važno nam je da na tom putu pomognemo zajednici i onima kojima je to trenutno najpotrebnije, zbog čega smo se i uključili u akciju „Zajedno za Zagreb“ – kaže predsjednik uprave ACI-ja Kristijan Pavić.

Najveći lanac marina na Mediteranu Adriatic Croatia International Cluba (ACI) kontinuirano prati razvoj epidemiološke situacije s koronavirusom i djeluje prema preporukama i mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. S tim u skladu, do daljnjega su obustavljene sve plovidbe, kao i rad marina, u kojima su organizirana dežurstva u skladu sa svim smjernicama i preporukama nadležnih tijela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije