Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utvrđeno da nema opasnosti

Predmet ostavljen pokraj automobila na Sv. Duhu uzbunio policiju

Policija blokirala Sv. Duh zbog sumnjivog predmeta
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/12
10.12.2015.
u 22:03

O kakvom je predmetu riječ, te tko mu je vlasnik, PUZ će izvijestiti naknadno

Policijskim je očevidom utvrđeno da sumnjivi predmet ostavljen večeras bez nadzora pokraj osobnog automobila parkiranog u zagrebačkoj ulici Sveti Duh ne predstavlja nikakvu opasnost za sigurnost ljudi i predmeta, doznaje se iz Policijske uprave zagrebačke (PUZ).

Policija je primila dojavu o sumnjivom predmetu odloženom pokraj osobnog automobila parkiranog u ulici Sveti Duh na križanju s Ilicom, zbog čega je nakratko blokiran promet u tome dijelu grada, potvrđeno je iz PUZ-a.

Očevidom je utvrđeno kako predmet ne predstavlja nikakvu opasnost, odnosno, da nije riječ o eksplozivnoj napravi, te je promet ubrzo ponovno otvoren. O kakvom je predmetu riječ, te tko mu je vlasnik, PUZ će izvijestiti nakon provedenog očevida, koji je u tijeku.

>> Sumnjivi predmet pred Domom HV-a uznemirio Osječane

Komentara 3

DU
Deleted user
06:29 11.12.2015.

Mi u Zagrebu rekli bi ... pokraj auta ... a ne ... pored atumobila .

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
23:13 10.12.2015.

Joj, sto specijalaca hapsi žensku torbicu neke lude babe, kao i ispred francuske ambasade na Zrinjevcu.

TH
than
02:46 11.12.2015.

As'ti uzbudio policiju, glavno da ih ne uzbudi ovo parkiranje kod kauflanda u blatu.... Pjesaci hodaju po cesti, jer su svi parkirali po nogostupu, a kauflandovo novo izgradjeno parkiraliste prazno... I to je ocigledno sve u redu za nasu policiju..... Neki su parkirani vec i 10ak dana i nikome nista....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije