Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astrologija

U prvom Astro caffeu uz kavu gostu na dar natalna karta

astro kafic
Marko Lukunic/PIXSELL
13.06.2012.
u 10:30

Za sve koji ne mogu bez pogleda u budućnost u Masarykovoj se otvara kafić u kojem će u ponuditi biti natalne karte

Zidovi oslikani s dvanaest astroloških znakova, šalice s astro-amblemima, knjige o čitanju iz zvijezda, natalne karte svakog člana Beatlesa, Penelope Cruz i drugih slavnih osoba... svaki pedalj prostora u Masarykovoj ulici pokazuje kako će u tom interijeru biti drukčiji i specifičan kafić.

Mnogi obožavatelji gledanja u zvijezde, željni da što prije saznaju svoju budućnost, konačno će doći na svoje jer se u Zagrebu prvi astro-kafić otvara u petak.

Karta za 300 kuna

Roman Rožanković odlučio ga je otvoriti nakon što gotovo deset godina proučava astrologiju, a prije tri godine krenuo je i u školu astrologije.

– Astrologija me zainteresirala nakon što sam upoznao jednog čovjeka koji se time bavio, a ispričao je o meni takve stvari koje nitko osim mene ne zna – rekao je Rožanković i dodao kako je na ideju o kafiću došao u razgovoru sa znancima, a iznenadio se kada je vidio koliko ljudi zanima astrologija. Kafić će imati i specifičan način rada, odnosno naručivanja pića.

– Prilikom naručivanja kave gost će mi, ako želi, reći datum, godinu, sat i mjesto rođenja, a ja ću mu potom donijeti isprintanu njegovu natalnu kartu kojom ću pročitati karakter gosta – kaže Roman.

Potom, ako je gost zainteresiran, izradit će mu detaljniju natalnu kartu, s uvidima u budućnost, no to će se plaćati 300 kuna. Roman to radi tako da podatke ubaci u poseban kompjutorski program koji mu u kratkom roku iscrta kartu.

Predavanja, svirke...

– Imat ćemo i predavanja poznatih astrologa, no bit će i najnormalnijih svirki, igranja na PlayStationu, sve što i normalan kafić ima – rekao je Roman.

U radu će mu u početku pomagati njegova zaručnica Mia, a bude li potrebe, zaposlit će i kolege s tečaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije