Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dežurni telefon

U petak na telefonu direktor Gradske plinare. Pitajte sve o grijanju

Ante Dodig plinara
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.10.2014.
u 12:20

Direktro Gradske plinare Zagreb Ante Dodig u petak 10.10. od 11 do 12 sati odgovara na telefonske upite čitatelja na 63 00 455, a pitanja mu šaljite već od danas, na gradska@vecernji.net

Početak sezone grijanja donosi brojna pitanja čitatelja kako jeftino i sigurno grijati stan ili kuću.

A kako bismo im u tome pomogli ovoga petka od 11 do 12 sati na Večernjakovu dežurnom telefonu 01 6300455 bit će direktor Gradske plinare Zagreb, Ante Dodig.

Osim telefonom, čitatelji svoja pitanja mogu postaviti i na e -mail adresu gradska@vecernji.net, počevši od danas.

Komentara 1

DU
Deleted user
00:11 10.10.2014.

uza najmanje 1000 dobrih stručnjaka koji se karijerno bave strukom grijanja, partijski kadar koji se nikad u životu nije bavio grijanjem niti je te struke odgovarat će zagrepčanima na pitanja iz domena grijanja... to je hrvatski neokomunizam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije