Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz prijetnju oružjem

U manje od dva sata opljačkane dvije benzinske u Zagrebu: Maskirani lopovi odnijeli više tisuća kuna

Vodnjan: Policija zatekla po?initelja tijekom plja?ke benzinske postaje i ranila ga
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
17.11.2022.
u 11:39

Oko 23 sata na Zagrebačkoj aveniji na benzinskoj postaji, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 46-godišnjakinjom kojom prilikom je otuđio nekoliko tisuća kuna

Zagrebačka policija izvijestila je o dvije pljačke benzinskih postaja u Zagrebu koje su se dogodile u srijedu u večernjim satima. Jedna se dogodila oko 21,25 sati, a druga oko 23 sata. 

Naime, oko 21.25 sati na Aveniji Marina Držića, na benzinskoj postaji, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 38-godišnjakom kojom prilikom je otuđio nekoliko tisuća kuna.

Također oko 23 sata na Zagrebačkoj aveniji na benzinskoj postaji, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 46-godišnjakinjom kojom prilikom je otuđio nekoliko tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

ZD
ZDRU
12:29 17.11.2022.

Otkad je Držićeva na Maksimiru?

PU
Pametan-u-moru-ludih
15:51 17.11.2022.

Ovoga nije bilo u Jugoslaviji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije