Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samobor

Opljačkao trgovinu, zatim pokušao opljačkati kiosk, prekinuli su ga policajci

Vozila policije i vatrogasaca
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.11.2022.
u 20:31

Policijske službenike koji su se nalazili u blizini je tada uočio, zbog čega se dao u bijeg

Danas, 15. studenoga oko 16.55 sati u Zagrebačkoj ulici u Samoboru je nepoznati počinitelj uz prijetnju oštrim predmetom počinio razbojništvo nad 42-godišnjom zaposlenicom trgovine i otuđio novac.
 
Nakon pola sata, oko 17.35 sati je nepoznati počinitelj i u obližnjoj  Vukovarskoj ulici, također uz prijetnju oštrim predmetom, u kiosku pokušao počiniti razbojništvo nad 35-godišnjom zaposlenicom, izvještava PU zagrebačka.

Policijske službenike koji su se nalazili u blizini je tada uočio, zbog čega se dao u bijeg. Međutim, oni su ga sustigli u Dalmatinskoj ulici, svladali uz uporabu sredstava prisile budući da je tijekom postupanja pružao otpor dok je u ruci imao oštri predmet.
 
Osumnjičeni 43-godišnjak je doveden u službene prostorije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

VIDEO: Kakve aute voze Vatreni? Lovren u Ferrariju, Modriću Bentley i Audi, a najskuplju 'igračku' ima Barišić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije