Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deložacija u Zagrebu

U gradskom stanu od 2001. Duguju 20.000 kuna za račune

deložacija, sonja cvetnić (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
06.11.2013.
u 09:40

Iz Grada poručuju da nije riječ o obitelji koja spada u kategoriju socijalno ugroženih. Mjesečna su im primanja 13.000 kuna

Za srijedu je zakazana deložacija obitelji Martina Kopića iz gradskog stana površine 56 metara četvornih. Iz Grada su izvijestili kako je Kopiću stan na adresi Mirka Viriusa 4 dan na korištenje 2001.  i to na razdoblje od tri godine. No, po isteku roka Kopić je odbio vratiti stan Gradu Zagrebu.

Uslijedila je 2005. godine odluka o ovrsi zatim žalba i presuda Županijskog suda u Zagrebu kojom se  žalba odbija.

- Obitelj ne ispunjava uvjete za najam stana jer se ne nalazi na konačnoj listi prvenstva za dodjelu gradskog stana budući se nisu javili na natječaj za dodjelu stana. Također, Kopić je propustio podnijeti zahtjev za sklapanjem ugovora o najmu, kažu iz Ureda za imovinsko-pravne poslove grada.

Napominju i kako nije riječ o obitelji koja spada u kategoriju socijalno ugroženih. Mjesečna su im primanja 13.000 kuna, a dugovi za komunalije popeli su se na 20-ak tisuća kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije