Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u nakladi AGM-a

Trodnevna akcijska prodaja knjiga u ZG Holdingu

knjige
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
10.04.2013.
u 12:40

Tijekom tri dana trajanja akcije, u vremenu od 9 do 16 sati, moći će se kupiti oko 150 naslova iz desetak specijaliziranih biblioteka naše izdavačke kuće, uz popuste od 10 do čak 75 posto.

Podružnica Zagrebačkog holdinga – Nakladnička kuća AGM, od srijede, 10. do petka, 12. travnja, organizira akcijsku prodaju knjiga u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga u  Ulici grada Vukovara 41.

Tijekom tri dana trajanja akcije, u vremenu od 9 do 16 sati, moći će se kupiti oko 150 naslova iz desetak specijaliziranih biblioteka naše izdavačke kuće, uz popuste od 10 do čak 75 posto.

U akcijskoj prodaji bit će i knjiga „O Zagrebu“ Gjure Szabe uz 10% popusta, „Hrvatska bajoslovlja“ Vida Baloga i „4 krvne grupe za 4 načina prehrane“ Petera J. D'Adama uz 20% popusta.

Tu su i naslovi iz biblioteke Stari hrvatski gradovi iz koje izdvajamo „Stari Zagreb od vugla do vugla“ Branimira Špoljarića za 230 kuna.

Muče li vas alergije i kronični umor, iskoristite prigodu i kupite svjetske bestselere Petera J. D'Adama: „Alergije - 4 krvne grupe 4 plana za borbu protiv alergija“ i „Kronični umor“ uz 53% popusta, po cijeni od 50 kuna.

Monografija o jednom od svjetski najuspješnijih grafičkih dizajnera, “Mirko Ilić” autora Dejana Kršića, bit će u prodaji uz 66% popusta, odnosno 200 kuna.

Knjige iz opusa Tracy Chevalier - „Gospa i jednorog“ i „Djevojka s biserno naušnicom“ čija je cijena u akciji 50 kuna, zatim „Stare zagrebačke kavane i krčme“ autorice Vesne Iličić, „Knjiga o ružama“ Josipa Rogina i još mnoge druge.

Plaćanje je moguće gotovinom ili karticama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije