Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Tomašević o projektu Zagrebački Manhattan: 'Sada je na potezu DORH'

Tomislav Tomašević
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
04.09.2019.
u 21:05

- akon dva sata žestoke rasprave Bandić je stigao u Skupštinu i s govornice poimence zabranio pročelnicima da se više javljaju u raspravi jer su se u odgovorima na naša logična pitanja sve dublje uvaljivali u protuzakoniti apsurd zbog kojeg će Grad Zagreb imati štetu, naveo je Tomašević

Predsjednik Kluba zastupnika lijevog bloka u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Tomislav Tomašević u srijedu je nakon skupštinske sjednice i odbacivanja njihova prijedloga da se gradonačelnika Bandića obveže na izvješće o zagrebačkom Manhattanu poručio kako je sada na potezu DORH. 

"Bandić je prvo kukavički pobjegao nakon aktualnog sata i nije prisustvovao našoj točki Kluba zastupnika lijevog bloka oko izvješća koje bi gradonačelnik trebao podnijeti Skupštini o projektu 'Zagrebački Manhattan'. Nakon dva sata žestoke rasprave Bandić je stigao u Skupštinu i s govornice poimence zabranio pročelnicima da se više javljaju u raspravi jer su se u odgovorima na naša logična pitanja sve dublje uvaljivali u protuzakoniti apsurd zbog kojeg će Grad Zagreb imati štetu", napisao je Tomašević (Zagreb je NAŠ!)  na svom Facebook profilu i dodao da se tako nešto još nikada nije dogodilo.

"Predsjednik Skupštine je nakon te Bandićeve izjave sazvao stanku. Nakon odgovora pročelnika u raspravi je čisto kao suza da je na potezu DORH", poručio je Tomašević.

 

Komentara 3

BA
bacenheider
22:43 04.09.2019.

da su gradani grada Zagreba htjeli ljevicare,a ne Bandica onda bi i ljevicari pobjedili,a pobjedio je Bandic i sprovodi svoj program jer je izabran od gradana da nesto i radi.

Učitelj
10:30 06.09.2019.

Mene zanima kad će ovi potomci potkozaraca pozvati na demonstracije protiv Bandića, koji im tobože jako smeta. Evo, ja nisam potkozarac al ću im se pridružiti jer smatram da je Mićun smeće i elementarna nepogoda. Ovo ustavno i legalno kaj oni tobože pokušavaju samo mi govori da su privatno svi kod njega na kopanji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije