Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKAZALO INTERES 40 POSTO

Sutra kreće cijepljenje zaposlenika u 15 zagrebačkih škola: Cijepe se Pfizerom

Cijepljenje građanja na Zagrebačkom velesajmu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
21.04.2021.
u 14:41

Sa sutrašnjim danom prvi na redu cijepljenja su zaposlenici iz 15 zagrebačkih odgojno-obrazovnih ustanova

Cijepljenje zaposlenika predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba započinje sutra, priopćili su iz gradskog ureda za obrazovanje Interes za cijepljenje iskazalo je ukupno 8.063 djelatnika, odnosno 40 % njih – 2.371 djelatnik predškolskih ustanova, 3.535 zaposlenika osnovnih škola te 2.157 zaposlenika srednjih škola i učeničkih domova.

Sa sutrašnjim danom prvi na redu cijepljenja su zaposlenici iz 15 zagrebačkih odgojno-obrazovnih ustanova - DV Trnsko, DV Zapruđe,  DV Remetinec, DV Siget, OŠ Augusta Cesarca, I.OŠ Dugave, OŠ Gustava Krkleca, OŠ Ive Andrića, OŠ Središće, OŠ Hrvatski Leskovac, OŠ Kreativan razvoj, PŠ Vladimira Preloga, Geodetska škola, Graditeljska tehnička škola, Obrtnička i industrijska graditeljska škola.

Zaposlenici će se cijepiti cjepivom proizvođača Pfizer. Cijepljenje će se provoditi u prostoru Zagrebačkog velesajma u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar.

 

Red i gužva za cijepljenje na Velesajmu


 

Komentara 2

DU
Deleted user
16:19 21.04.2021.

Manipulatori nisu svemogući. Mogu oni na svojim tajnim sastancima svašta dogovarati i praviti planove protiv nas, mogu kontrolirati i političare i medije i društvene mreže, ali u sprovođenju tih mjera, oni ovise – o nama. Ako dovoljan broj ljudi odbije pokoriti se njihovim suludim planovima, ako policija shvati da su i oni dio naroda, i da ovo sve nas vodi u mračnu budućnost, prljavi planovi globalista i zločinaca na vlasti nemaju šansi! Ovoga se oni najviše boje, zato dijelite informacije, budite dio otpora. Borba je još daleko od gotove, manipulatori su ovo dugo planirali i neće lako odustati, ali stvari im ne idu po planu.Pogledajte šta se događa u Kanadi.Začudo naši mediji niti slova.

DU
Deleted user
15:17 21.04.2021.

Ožujsko, Karlovačko ili Pan.Isti klinac samo drugo pakovanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije