Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUT U SARAJEVO

Susjedi izabrali – M. Bandić europski gradonačelnik 2014.

bandić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
23.05.2014.
u 08:00

Iako je ostao bez titule počasnog Sarajlije, Bandić dobiva novu titulu, ali i članstvo u kulturnom društvu Napredak

Europski gradonačelnik regije za 2014. godinu priznanje je koje će danas biti uručeno zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. Priznanje za najboljeg uručit će mu članovi Europskog pokreta u Bosni i Hercegovini, a gradu Zagrebu pripast će titula najtolerantnije lokalne zajednice u regiji.

Nadoknađuju titulu

Odluka je to utvrđena na svečanoj akademiji Europskog pokreta koja je pak pod pokroviteljstvom predsjedajućeg člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Bakira Izetbegovića.

Tako će Bandić po titulu u Sarajevo, u grad u kojemu mu je prije samo dva mjeseca oduzeta titula počasnog građanina toga grada.

"Znam posao"

Kad je već ostao bez titule počasnog Sarajlije, Bandić je, da se nepravda ispravi, proglašen i doživotnim članom Hrvatskog kulturnog društva Napretka.

– Danas ću dobiti titulu kojom se jako ponosim – najboljeg gradonačelnika u regiji. Sve što radim ne radim zbog sebe, ja taj posao volim i znam ga raditi – rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

>> https://www.vecernji.hr/zg-vijesti/sarajevo-bandic-vise-nije-pocasni-gradanin-929020

Ključne riječi

Komentara 16

VI
*vigor*
10:59 23.05.2014.

Uzmite si ga onda sebi!

DU
Deleted user
08:44 23.05.2014.

dobrim susjedima porucujem nek si ga uzmu/vrate nazad od kud je i dosao pa nek vama malo dirigira svoju "pamet"

MA
Makizg
08:39 23.05.2014.

Tragikomičan gradonačelnik opsjednut vodom dobiva nagradu iz rodne mu zemlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije