Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužva --> gužvetina

'Super' tajming: Grad zbog radova na Jadranskom, zove na most Slobode, a sad i ondje rade...

Zagreb: Most slobode i ovaj  vikend zatvoren za sav promet zbog radova
Neva Zganec/PIXSELL
04.03.2024.
u 07:20

Sugrađane iz gradske uprave stoga mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu. A radovi na prometnoj aveniji počinju i sutra.

Od jutros počinju radovi na Jadranskom mostu na posljednjoj fazi sanacije koja će trajati više od pola godine i zbog koje se od subote tim mostom vozi na po dva sužena prometna traka u svakom smjeru. Iz grada su radove najavili, a u istom su priopćenju naveli i kako kao obilazne pravce sugeriraju korištenje preostala dva novozagrebačka mosta.

I dok vjerojatno nitko ne spori da se raditi mora, "odličan" je tajming iz kojeg su u gradu najavili radove u blizini Mosta slobode kao najbliže alternative Jadranskom mostu u radovima. Naime, jutros istovremeno počinju radovi na obje lokacije. Dok će Jadranski most sanirati, na dva prometna raskrižja kod Mosta slobode mijenjat će se semafori.

POVEZANI ČLANCI:

– Raskrižjima Avenije Dubrovnik – Avenije Većeslava Holjevca i Avenije Većeslava Holjevca – Ulice J. Antalla od ponedjeljka 4. ožujka 2024. od 08.00 sati do srijede 6.ožujka 2024. godine do 18.00 sati bit će otežan promet. zbog izvođenja radova na ugradnji nove vanjske semaforske opreme (kamera) na semaforskim uređajima bit će potrebno povremeno zauzeti jednu prometnu traku dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika – stoji u obavijesti na stranicama grada.

Sugrađane iz gradske uprave stoga mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

A dodatnih poteškoća moglo bi na Aveniji Većeslava Holjevca biti i od sutra pa do sredine mjeseca. Naime, od 5. od 16.3. u vremenskom razdoblju od 08,30 do 15,00 sati izvodit će se radovi prijekopa nogostupa kod kućnog broja 42, točnije na dijelu u Sloboštini gdje je zavoj kod Tokića i Petrol bezinske crpke.  U tom periodu bit će otežan promet jer će se povremeno zauzimati jedna prometna traka u trajanju do najviše 30 minuta.

POVEZANI VIDEO Održana Holjevka, okupilo se stotine trkača

Komentara 7

Avatar lola lola
lola lola
08:18 04.03.2024.

Mozda ce to nekome biti cudno ali ovdje gdje zivim u Ohiju izvodili su sve te konstrukcije u noci dok nije bilo auta na cestama. Tako bi trebali I u Hrvatskoj, bilo bi lakse za sve, I za promet I za ljude.

AN
AnimaTor
07:52 04.03.2024.

Ne Možemo i Pro Mašević nesposobni voditi i 4 nacrtane ovce.I te 4 nacrtane ovce bi pogubili ili bi im pobjegle. Aktivisti koji su ujedno i neradnici te Operativno nesposobni.Treba ih s evratiti ponovno u Oporbu pa neka se ponovno valjaju i bacaju po cestama i nek odu osvajati smetlišta.Katastrofa od Ne Možemo.

Avatar mrIvan
mrIvan
07:54 04.03.2024.

Ovaj grad vode građevinar a gradonačelnik uživa u pločici na vratima (ekvivalent pločice koja djeca u vrtiću dobiju nad svojim ormarićem) i činjenici da ima zamjenike (ekvivalent predsjedniku razreda). To je ujedno i limit trenutne gradske uprave u području prometne politike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije