Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spašavali ga vatrogasci

Strava u Zagrebu: Autom naletio na radnika Čistoće i prikliještio ga između dva vozila

policija, policijska traka, policijski auto
Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL
10.02.2024.
u 09:24

Dolaskom do kućnog broja 334, vozač nije prilagodio brzinu kretanja te je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio teretnog vozila komunalnog poduzeća

Ono što je trebala biti uobičajena noćna smjena, za radnika Čistoće umalo se pretvorila u tragediju. Naime, kako javljaju iz Policijske uprave zagrebačke, sinoć se oko 1.25 sati dogodila nesreća.

Djelatnik Čistoće (58) obavljao je svoj posao na zagrebačkoj Ilici na području Kustošije kada se u njega zabio vozač Opel Astre zagrebačkih oznaka te ga je prikliještio o kamion Čistoće Iveco EuroCargo. Nalazio se na stražnjoj stepenici teretnog vozila kojim je upravljao 45-godišnjak, a koji je u trenutku prometne nesreće bio zaustavljen radi utovara otpada pri čemu su na vozilu bila uključeni pokazivači smjera i rotaciona svjetla.

-47-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1.58 g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se sjevernom kolničkom trakom Ilice u smjeru zapada. Dolaskom do kućnog broja 334, nije prilagodio brzinu kretanja te je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio teretnog vozila komunalnog poduzeća marke Iveco zagrebačkih registarskih oznaka-pojašnjavaju iz policije.

VEZANI ČLANCI: 

Uz Hitna pomoć i policiju, na teren su morali izići i vatrogasci koji su oslobađali čovjeka zarobljenog između dva lima. Nesretnom je radniku Čistoće navodno teško nastradala noga, a  još uvijek nije poznato jesu li je liječnici uspjeli spasiti.

Lječnička pomoć mu je pružena u Kliničkoj bolnici sestre milosrdnice dok je 47-godišnjak lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

>>VIDEO: Strašna nesreća u centru Zagreba: Srušila se skela

Komentara 1

Avatar R2D2
R2D2
10:17 10.02.2024.

Trajno oduzimanje dozvole, trajno oduzimanje automobila, doživotno plaćanje liječničkih troškova ozlijeđenom radniku + zatvorska kazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije