Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promet je bio paraliziran

FOTO Nesreća na zapadu Zagreba: Vlak zahvatio električne vodove i srušio ih na cestu i kuću

Zagreb:  Teretni vlak na Samoborskoj cesti zahvatio elektri?ne vodove, promet obustavljen
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/8
09.02.2024.
u 15:55

Zbog nezgode došlo je i do promjena u rutama ZET-ovih linija

Velike gužve stvaraju se na zapadu Zagreba gdje je došlo do nesreće koja je u jednom trenutku otežavala promet prema Samoboru. Kako nam javljaju čitatelji, veliki dio Samoborske ceste bio je zatvoren te je na toj dionici bilo dosta policije.

U jednom je trenutku na aplikaciji Google Maps osvanula obavijest o sudaru kod tamošnjeg restorana Zelendvor. Ipak, čini se kako se nesreća ipak nije dogodila u automobilskom prometu.

Naime teretni vlak, prelazeći Samoborsku na križanju s Ulicom Josipa Lončara, zahvatio je električne vodove koji su pali preko ceste i na obližnju kuću. Promet je u jednom trenutku obustavljen u oba smjera.

Zagreb:  Teretni vlak na Samoborskoj cesti zahvatio elektri?ne vodove, promet obustavljen
1/8

Iz ZET-a javljaju da je od 13.30 sati došlo do izmjene u prometovanju pojedinih linija zbog pada elektroenergetskog kabla. Autobusna linija 119 (Črnomerec – Podsused most) prometuje izmijenjenom trasom: Črnomerec – redovnom trasom do raskrižja Samoborske ceste i Ulice Jankomir – Ulica Jankomir –  Ulica Josipa Lončara – Ulica Kreše Golika – Škorpikova – Samoborska – Podsused most

 

 

Komentara 8

NK
Najam krova
17:11 09.02.2024.

Što su radili hep-ovi vodovi ispod propisane visine. Ili svaki prolaz vlaka ruši te vodove?

ZD
ZDRU
18:15 09.02.2024.

Nije teretni vlak nego HŽ mjerni vlak.

Avatar antikomunist1
antikomunist1
17:38 09.02.2024.

HDZ ne vodi Zagreb! U drugom dijelu slažem se s tobom - bezuvjetno treba birati HDZ kada budu izbori jer Zagreb treba pametno, jako i dostojanstveno vodstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije