Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'amorova žlica'

Stiže veliko kulinarsko natjecanje u Zagreb: Pobjednik osvaja put u Rim

Udruga UNU
10.08.2021.
u 12:59

Namijenjeno je osobama s invaliditetom koji su stariji od 17 godina

Kuhanje, posluživanje pred gostom i barmen hladnih napitaka, odnosno koktela. Tri su kategorije gastro natjecanja "Amorova žlica" koje organizira udruga Nastavnika i djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja za društvo jednakosti na razini države za osobe sa invaliditetom u dobi iznad 17 godina. Održat će se na sedam lokacija, među kojima je i Zagreb, a na redu je od 1. do 3. listopada.

Prijave za natjecanje moguće su preko obrasca na njihovoj web stranici ili putem prijavnice koja se šalje povratno na mail. O vremenu pristupa natjecanju naknadno će kandidati biti obavješteni putem kontakta s prijavnice. Glavna nagrada za pobjednika natjecanja je putovanje u Rim u trajanju od tri dana, što pobjedniku omogućuje Crkva Franjevaca konventualaca kao motivacija u projektu. O gradovima i datumima natjecanja posjetite Facebook te službene stranice Centra UNUO.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije