Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet bez gledatelja

Snježnu kraljicu ćemo i ove godine gledati samo iz naslonjača

06.01.2015., Sljeme, Zagreb - VIP Snow Queen Trophy, muska utrka Snjezne kraljice. Navijaci.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/6
22.11.2021.
u 15:09

Zbog epidemiološke situacije neće biti gledatelja, gostiju, ni izvlačenja startnih brojeva u centru.

Nakon porasta broja zaraženih te sukladno propisima nadležnih nacionalnih tijela Snježna Kraljica i ove sezone ostaje bez podrške gledatelja.

Epidemiološka situacija ugrozila je i prošlu sezonu, te se utrka po prvi puta održala, podsjetimo, bez gledatelja, uz najstrože protokole zaštite zdravlja sudionika. U novoj godini će se tako najbolji skijaši i skijašice ponovno natjecati bez podrške navijača. 

Organizatori navode kako neće biti ni tradicionalnih izvlačenja startnih brojeva u centru Zagreba, sukladno COVID-19 pravilima i odlukama FIS-a.

Zagrebačke utrke Svjetskog skijaškog kupa održat će se 4. i 5. siječnja, a uživo ih možete pratiti putem prijenosa na HRT 2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije