Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 4°C
 • Avatar nekakav
  nekakav:

  tko može predlagati odluke u gradskoj skupštini? nisam baš siguran da skupština može sama to raditi. bez potpisa gradonačelnika ne može se ni objaviti u službenim glasilima, tako da... načekat ćete se vi sdp demagozi! vidim neke nove vjetrove pokušaja ... prikaži još! nadmetanja sa bandićem. jedva čekam, da vidim kako će skupštinare skresati. zanimljivo da je sdp podržao proračun grada zagreba, u kojem se sada, ako izglasuju ovakvu smiješnu odluku, neće naći novac za rad vrtića. sdp radi protiv sebe, bandić će ih opet prikazati kao nesposobnjakoviće i ljude sklone podilaženju građanima, s namjerom da politikanstvom nešto ušićare. što nisu bili face pa odbili bandićev prijedlog proračuna? i time izašli na čistinu, na prijevremene izbore za skupštinu? da su bili uvjereni da bi ih većina ostala sjediti na udobnim i zamamnim sjedalicama skupštine, bi. ali znaju da bi izgubili. sramota. zagrebe, zbilja trebaš sdp? nije li te ta odbojnost prema drugim strankama koštala malo previše?

 • MarkoZG:

  Dajte nam se skinite, nismo vesla sisali! Kakav mrtvi HDZ?? Pa SDP je na vlasti u Zagrebu već godinama, a to kaj je pukla ljubav između vas i Bandića mene opće na zanima.. Kaj se tiče nas običnih građana SDP ... prikaži još! je i dalje na vlasti,a ovo kaj se radi je samo jedan ogromni performans za tulave...

 • ciara46:

  Što se bune svi ti roditelji što moraju plačati vrtič mjesečno otprilike kao grijanje dvosobnog stana. Pa to su njihova obožavana dječurlija, cijeli dan odgajana, hranjena i pažena, za koju bi sve dali a sada im je puno ako im ... prikaži još! malo poskupi. Saberite se i pogledajte kakve su cijene komunalija i hrane. Dosta što dotiramo socijalu, a bome oni koji imaju veča primanja neka plate i to je uredu.

Još iz rubrike Zagreb

16
'supertalent'

VIDEO Pogledajte Bandića kako pjeva gangu usred kafića

Sunčani Advent: Građani iskoristili iznadprosječno toplo vrijeme
SNIJEGA NI BLIZU

Sunčani Advent: Građani iskoristili iznadprosječno toplo vrijeme

NASRED CESTE

VIDEO Autobus ostao bez kotača: 'Ivane, pogledaj! Ovo neće dobro završiti'

4