Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
denis Begić

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zaprešića predstavio program

21.02.2021.
u 20:49

Rasprava je otvorena do kraja ožujka, pa iz SDP-a Zaprešić građane da šalju svoje prijedloge, pitanja, kritike ili komentiraju putem društvenih mreža, kako bi se prijedlozi razmotrili i uvrstili

Zaprešićki SDP predstavio je svoj program za nadolazeće lokalne izbore u svibnju 2021. Program je predstavljen u elektroničkom obliku, a sastavljen je na temelju dugogodišnjih razgovora s građanima i analiza problema i potreba u gradu. Sada je red na građanima Zaprešića da ga prouče i predlože promjene, izmjene ili nove ideje, ono što oni smatraju da bi u gradu trebalo mijenjati, piše 01Portal. 

Kako je napomenuo Denis Begić, kandidat za gradonačelnika Zaprešića i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zaprešić, program su zapravo pisali sami građani i prvi je predizborni program u povijesti Zaprešića koji je stavljen na otvorenu javnu raspravu.

Rasprava je otvorena do kraja ožujka, pa iz gradske organizacije pozivaju građane da šalju svoje prijedloge, pitanja, kritike ili jednostavno komentiraju putem društvenih mreža, kako bi se prijedlozi razmotrili i uvrstili u Program s kojim će nastupiti na lokalnim izborima, a sve kako bi zajedno s građanima pripremili plan za bolji i ljepši Zaprešić.

Program koji je na javnoj raspravi možete proučiti ovdje. 

Komentara 1

ZV
zvezdomor
22:30 21.02.2021.

Ono iza glave mu je program

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije