Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ga provjerila

Riješen slučaj misterioznog kombija koji vuče raketu po Zagrebu

Kombi s raketom
Foto: Čitatelj
1/4
17.01.2019.
u 14:10

Vlasnik je ispričao policajcima da je sam izradio limenu maketu s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih poduzeća

Zagrebačka policija razriješila je slučaj misterioznog kombija koji je nekoliko dana po Zagrebu vukao prikolicu s deset metara dugom ''raketom'', utvrdivši da je riječ o maketi koju je izradio 46-godišnjak s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih klijenata.

Kombi s raketom na zagrebačkim ulicama izazvao je velik interes javnosti pa je policija krenula u provjeru i utvrdila da je riječ o teretnom vozilu Peugeot Boxer zagrebačkih oznaka s prikolicom koja je pronađena u četvrtak oko 9 sati u Svetoj Nedjelji.

 

Utvrdili su i da je riječ o maketi rakete izrađenoj od lima, u vlasništvu 46-godišnjaka iz Zagreba.

Vlasnik je ispričao policajcima da je sam izradio limenu maketu veličine desetak metara i težine oko 200 kilograma s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih poduzeća.

Zasad nisu utvrđeni elementi prekršaja ni kaznenog dijela, objavila je policija.

Kombi s raketom već je nekoliko dana tema Facebook stranice "Snimke prometnica" na kojoj je 15. siječnja objavljena snimka kombija koji vuče raketu, uz tekst „Dobro ha-ha zna li itko što je s ovom raketom što se već tjedan dana vozika po Zagrebu, ovaj put snimljena u Ulici grada Vukovara”.

Foto: Čitatelj

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Django
Django
14:50 17.01.2019.

Pa čovjek je shvatio da se država nije u stanju brinuti o sigurnosti zračnog prostora pa je odlučio sam nešto poduzeti. Uostalom, kao i 1991-ve, kada smo sami kupovali sačmarice i pumperice, jer nas je tadašnja vlada ostavila goloruke. Očito se ništa nije promijenilo.

ZI
zip123
19:07 17.01.2019.

Ministre,eto nam raketni stit!Kupuj dok ima!

Avatar YUKA1962
YUKA1962
15:05 17.01.2019.

Izraelska zamjena za F-16!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije