Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEZINFICIRAN DOM SPORTOVA

Ravnatelj ustanove za Upravljanje sportskim objektima u samoizolaciji: 'Čisto preventivno'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
22.06.2020.
u 14:49

Iz Grada su nam javili da gradonačelnik Bandić nije bio u kontaktu sa zaraženom osobom, niti je ta osoba bila s njim pri obilasku bazena u Sveticama.

Nakon što je jučer Večernji list saznao da se koronavirus "zavukao" i u javne gradske ustanove, odnosno da je COVID-pozitivna osoba član uprave ustanove Upravljenje sportskim objektima, dobili smo informaciju i da je sam ravnatelj Ustanove, Marinko Tomić, u samoizolaciji. 

- Čisto preventivno. Kao ravnatelj Ustanove sa svima sam u kontaktu pa sam se povukao i ostao kod kuće - potvrdio nam je tu informaciju Tomić i dodao da je slučaj u Domu sportova "srezao" u startu. Čim je došla informacija da je osoba u njegovoj ustanovi zaražena, smjesta je, kaže, naredio da se dezinfirira cijeli Dom sportova. U subotu i nedjelju, naglašava, nitko nije radio, pa nije bilo mogućnosti da se netko zarazi. 

- Ljudi sad mogu doći u dezinficirani objekt bez ikakvog straha, a da podvučem crtu dodatno, dio ću naših zaposlenika ostaviti da rade kod kuće, samo za slučaj da epidemiolozi nisu "pohvatali" sve kontakte zaražene osobe - kaže Tomić. 

Pitali smo ga i je li zagrebački gradonačelnik također u riziku od dobivanja virusa, s obzirom da je u ponedjeljak bio u posjetu bazenu Svetice kojim upravlja Ustanova, no Tomić je to negirao

- Tada nije bio u kontaktu sa zaraženom osobom. A u nekim drugim momentima, to ne znam, morat ćete vidjeti s Gradom - kazao nam je. 

Iz Grada su nam javili da gradonačelnik Milan Bandić nije bio u kontaktu sa zaraženom osobom, niti je ta osoba bila s njim pri obilasku bazena u Sveticama. Svi koji su bili u kontaktu sa zaraženom osobom su u samoizolaciji, i poduzete su sve mjere prema uputi epidemiologa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije