Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK EPIDEMIJE

Koronavirus ušao u Dom sportova: Djelatnici zabrinuti jer su za sve kasno doznali

Foto: Pixsell
21.06.2020.
u 21:58

Jučer su se, napominju, u Domu sportova obavljale redovne aktivnosti i to nakon što je utvrđeno da je jedan od djelatnika Uprave pozitivan na COVID-19.

Koronavirus se uspio "uvući" u jednu od zagrebačkih javnih gradskih ustanova. Kako neslužbeno doznajemo, jedan je djelatnik uprave ustanove Upravljanje sportskim objektima, koji radi u Domu sportova, također pozitivan na COVID-19.

Informacija o tome došla je jučer poslijepodne, a osoba nema simptome. Slučaj je prijavljen epidemiolozima, te još nije poznato koliko je osoba poslano u samoizolaciju. 

Zaposlenici ustanove, kako doznaje Večernji list, jako su zabrinuti jer je informacija o tome došla još jučer, no djelatnici su o tome saznali tek danas poslijepodne.

Jučer su se, napominju, u Domu sportova obavljale redovne aktivnosti i to nakon što je utvrđeno da je jedan od djelatnika Uprave pozitivan na COVID-19

Komentara 46

ST
stefj
22:16 21.06.2020.

Nema više stavljanja svega u karantenu i zabrane rada. Ljudi to moraju shvatiti... Od sada će se slučajevi koji se otkriju samo izolirati, a u bolnicu će samo oni koji trebaju. Uz to će se vjerojatno uvesti stroge mjere za posjete bolnicama i staračkim domovima... I to je to. To se zove život s virusom...

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
23:19 21.06.2020.

Virus je mutirao i oslabio, vise nema povratka na staro, kao i gripa. Onaj tko je za zatvaranje nek se zapita od kuda će plaćati mirovine iduće godine, plaće medicinskog osoblju Itd.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
23:23 21.06.2020.

Ajmo širite paniku, zaključajte se u trule stanove i foliju na glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije