Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLE CISTERNE

Puknuo vodoopskrbni cjevovod u Sesvetama: Objavljeno kada bi građani trebali dobiti vodu

slavina, voda
Goran Jakus/PIXSELL
04.11.2020.
u 19:03

Završetak radova predviđen je večeras oko 20 sati.

U srijedu popodne došlo je do puknuća vodoopskrbnog cjevovoda u dijelu Bjelovarske ulice u Sesvetama zbog čega je oko 70 kućanstava ostalo bez vode, koja im je za vrijeme radova na sanaciji osigurana autocisternom s natpisom 'Voda za piće', priopćeno je iz gradske uprave.

Završetak radova predviđen je večeras oko 20 sati kada se očekuje ponovna uspostava opskrbe vodom, izvijestila je večeras Služba za informiranje Grada Zagreba koja, uz ispriku, građane moli za razumijevanje i strpljenje.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar JPlesi
JPlesi
01:17 06.11.2020.

zanimljivo je to kaj se uvijek kad nestane vode i kad dođe i to pitka voda najprije ide iz pipa u kućanstvima živo blato i zmazana voda a onda nakon par minuta pitka voda...što je dokaz kakvu vodu i pijemo...jerr kad nama kroz pipe počne najprije to teći onda si možemo zamisliti samo kakvu vodu i pijemo....a i sve to pohabano i staro je samo još jedan dokaz koliko nas truju svime ne mareći o ničemu a najmanje o nama...

K3
Krešimir_3007
20:53 04.11.2020.

ne mogu vjerovati. a gradonačelnik sve novce ulaže u razvoj infrastrukture. ovo je sigurno kazna vijest ili spin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije