Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR

Nakon puknuća velike vodovodne cijevi na Bukovačkoj: Jedan prometni trak pušten u promet

pukla cijev
Foto: Čitatelj
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
01.09.2016.
u 14:30

Obilazni prometni pravci su Bukovačka - Petrova – Jordanovac – Maksimirska, Bukovačka - Bukovac Gornji - Svetošimunska - Avenija Gojka Šuška - Mandlova - Branimirova, te Bukovačka -Remete - Kameniti stol - Remetska - Mirogojska - Medveščak - Ribnjak - Palmotićeva.ako je smanjena protočnost prometa u zoni raskrižja Maksimirske i Bukovačke ceste

Došlo je do puknuća cjevovoda magistralnog vodovoda u Bukovačkoj u Zagrebu te je u potpunosti zatvoren promet za sva vozila, javio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

- Na Bukovačkoj prema Rebru nema prometa, a na Maksimirskoj su zastoji - javio nam je čitatelj. Na teren su izašli dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i djelatnici Vodopsrkbe i odvodnje.

Obilazni pravci su:

- Bukovačka - Petrova – Jordanovac – Maksimirska

- Bukovačka – Bukovac Gornji – Svetošimunska – Avenija Gojka Šuška – Mandlova – Branimirova

- Bukovačka – Remete – Kameniti stol – Remetska – Mirogojska – Medveščak – Ribnjak – Palmotićeva

ZET je izvijestio kako je smanjena protočnost prometa u zoni raskrižja Maksimirske i Bukovačke ceste.

Autobusne linije 203 – Svetice – Vinec – Krematorij, 226 –Kaptol– Remete -  Svetice, 227 – Svetice  - Gornji Bukovac  - Jazbina – Bliznec , 228 – Svetice – Rebro – Svetice, prometuju izmijenjenom trasom i to Maksimirskom cestom, Jordanovac, Petrova, Bukovačka dalje na svoje redovite trase, istom trasom u povratku.

Iza podneva otvoren jedan prometni trak na Bukovačkoj

Pušten je u promet jedan prometni trak u smjeru sjevera na Bukovačkoj cesti koja je od jutros bila poptuno zatvorena zbog puknuća vodovoda, što još otežava promet u tom dijelu grada. 

Od zagrebačke policije doznaje se da je u 12,20 sati promet Bukovačkom u smjeru sjevera omogućen krajnjim zapadnim trakom, dok se u smjeru juga vozila preusmjeravaju u Božidarevićevu ulicu i dalje prerma Crnčićevoj iz koje se ponovno uključuje na Bukovačku cestu.

Zbog puknuća vrelovoda na Bukovačkoj cesti otežan je promet Bukovačkom cestom od Maksimirske do Petrove ulice.

Drugi trak još zatvoren zbog radova pa se zasad ne očekuje da bi uskoro mogao biti otvoren za promet. Policija poziva vozače da i dalje koriste obilazne pravce dok se kvar u potpunosti ne otkloni i cesta ne sanira.

Prema pisanju medija jedna je muškarac sa skuterom pao u rupu duboku 2,5 metra jer je vozio po nogostupu unatoč zabrani prometa. Spasili su ga policajac i vojnik.

Na teren su izašli dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i djelatnici Vodopsrkbe i odvodnje.

>> Račun za vodu 12.500 kuna jer je na placu pukla cijev

>> Ista vodovodna cijev puknula dvaput u tri dana, ne znaju uzrok

Komentara 13

EC
ECC81
08:57 01.09.2016.

Da ima jedna fontana kod Bukovacke lakse bi bilo cekati u koloni...

SJ
Sve je uzalud
09:34 01.09.2016.

....horizontalna fontana.......

BU
BubyZG
08:06 01.09.2016.

Sad će to Banderas sve popit' ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije