Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽIVJETI ZDRAVO'

Pročelnik Ured za zdravstvo obišao novouređenu hodačku stazu i park

Foto: Grad Zagreb
1/3
11.05.2021.
u 12:22

Aktivnosti "Volonteri u parku" tijekom godine će provoditi Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ prema rasporedu koji će biti javno objavljen

U okviru projekta "Živjeti zdravo" Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pročelnik Ureda za zdravstvo Vjekoslav Jeleč obišao je jučer, na Svjetski dan kretanja, novouređenu hodačku stazu u parku Vjekoslava Majera i park u Ul. Božidara Magovca.

U okviru projekta osigurana je nabava jednoobraznih setova opreme za uređenje jedne hodačke staze i jednog parka  u svakoj županiji s ciljem stvaranja okruženja koja potiču redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću. Otvorenje uređenog parka Ulici Božidara Magovca i hodačke staze u parku Vjekoslava Majera, stanovnicima metropole omogućit će aktivnu provedbu slobodnog vremena na otvorenom kako bi očuvali i unaprijedili vlastito zdravlje kao i zdravlje obitelji te zajednice općenito.

Aktivnosti "Volonteri u parku" tijekom godine će provoditi Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ prema rasporedu koji će biti javno objavljen s ciljem usvajanja navike aktivnog provođenja slobodnog vremena na otvorenom u djece ali i obitelji, poticanja prosocijalnog ponašanja kroz promicanje socijalne integracije djece s teškoćama u razvoju i međugeneracijske solidarnosti te očuvanja životne okoline.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije