Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi na cesti

Privremena regulacija prometa na Slavonskoj aveniji

branimirova (1)
Marko Lukunić/PIXSELL
04.07.2013.
u 16:39

Zbog radova na proširenju kolnika na Slavonskoj aveniji (gornja razina) na dijelu od Paromlinske do Avenije V. Holjevca, od 5.7. do 5.8. zauzimat će se dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom dijelu kolnika, izvijestio je grad

Zbog radova na proširenju kolnika na gornjoj razini Slavonske avenije od Paromlinske ceste do Avenije V. Holjevca od petka 5.7. do ponedjeljka 5. 8. na snazi će biti privremena regulacija prometa.

- Prilikom izvođenja radova na proširenju kolnika na Slavonskoj aveniji (gornja razina) na dijelu od Paromlinske ceste do Avenije V. Holjevca, od petka 05. 07. 2013. godine od 08,00 sati do ponedjeljka 05. 08. 2013. godine do 20,00 sati, zauzimat će se dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje- izvijestili su iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.  

>> Privremena regulacija prometa u Ulici Jazbina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije