Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrtnici

Prijevoznik Boris Kos na čelu Udruženja obrtnika Varaždina

'03.08.2010., Trg bana Jelacica , Varazdin, Koliko je spomenicka renta opterecenje obrtnicima, iz placene rente obnavljaju se samo zgrade u vlasnistvu grada, muzeji i crkve Photo: Marko Jurinec/PIXSEL
'Marko Jurinec/PIXSELL'
28.10.2010.
u 14:40

U četverogodišnjem mandatu Boris Kos će zastupati interese obrtnika, udruženih u šest cehova

VARAžDIN – Poznati varaždinski prijevoznik Boris Kos izabran je za predsjednika Udruženja obrtnika Varaždina.

Jednoglasno su ga izabrali članovi Skupštine Udruženja. U četverogodišnjem mandatu Boris Kos će zastupati interese obrtnika, udruženih u šest cehova, i to proizvodni, građevinski, uslužni, trgovački i poljoprivredni ceh, ceh obrta za ugostiteljstvo i turizam te ceh prijevoza roba i usluga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije