Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U kazalištu Kerempuh

Pedesetom izvedbom Tarik i Rene slave 30 tisuća gledatelja

spektakluk
25.10.2011.
u 08:38

Velik uspjeh ove lako gledljive predstave u kojoj dvojica glumaca igraju ukupno 11 likova ne čudi s obzirom na hvalospjeve koje su već pokupili prethodnom hit-predstavom “Magic Art Show”.

Večeras je vrijeme u kazalištu Kerempuh rezervirano za jubilarnu, pedesetu izvedbu predstave “Spektakluk” autora Tarika Filipovića i Renea Bitorajca, koju je od premijere prije samo osam mjeseci vidjelo čak 30 tisuća gledatelja!
Velik uspjeh ove lako gledljive predstave u kojoj dvojica glumaca igraju ukupno 11 likova ne čudi s obzirom na hvalospjeve koje su već pokupili prethodnom hit-predstavom “Magic Art Show”. “Spektakluk” se bavi fenomenima koji su posljednjih 20 godina mijenjali svijet, a među kojima autori izdvajaju internet, mobilne telefone, digitalne fotoaparate, reality show, pivo u plastičnoj ambalaži i – Željka Keruma.
Predstava počinje u 20 sati.

Komentara 6

MU
mudri
12:11 25.10.2011.

U predstavi su sramotna izrugivanja sa katoličkim vrijednostima,a time i sa vjernicima katolicima,a da apsurd bude veći to radi Tarik koji je musliman.Nevjerovatna mi je ta drskost,bezobrazluk i nepoštivanje druge vjeroispovijesti,a još mi je nevjerovatnije da mali rene sve to gleda,dopušta i sudjeluje u tome.

DI
dinamomax
11:11 26.10.2011.

@ Mudri To je umjetnost i nije bas za svakog. Tko misli da mu se umjetnost izruguje trebao bih ostat doma. Glumci koji ulaze u ulogu lika nisu taj lik!! Ljudi koji gledaju ovu vrstu umjetnosti isto znaju da too nemora biti istina!

CH
chemica
11:49 26.10.2011.

Rene Bitorajac je poznati rastafarijanac ( vidio sam ga kako puši travu u srednjoj školi) pa zbilja nije red da se i on izruguje ovoj našoj \"svetoj\" religiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije