Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skateboarding

Od džamije do Mimare ulicama vozili skejteri i obilježili svoj dan

Skejteri (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/12
21.06.2013.
u 20:27

Prvi dan ljeta skejterima je jedan od najdražih jer se diljem svijeta slavi Go skate day – svjetski dan skateboardinga.

Prvi dan ljeta skejterima je jedan od najdražih jer se diljem svijeta slavi Go skate day – svjetski dan skateboardinga. Domaći dečki prvi su ga put, kažu, obilježili prema pravilima – vožnjom gradskim ulicama od jedne lokacije do druge. Start je bio u 14 sati na džamiji i vozilo se prema Mimari. Ideja je bila da se zatvori zeleni val u smjeru zapada, onako kako to čine u Americi.

– Tražio sam od policije da zatvore val na 15-ak minuta, no odbili su nas bez objašnjenja – kaže organizator Marko Lončarević. Zabava se nastavila ispred muzeja Mimara, gdje ponovno nisu dobrodošli.

– Zamolili smo da nam dopuste postaviti šipku za trikove koju smo izradili za stubište, no rekli su da ni to ne dolazi u obzir jer smo delinkventi – kaže Lončarević. Šipku su postavili i pod cijenu prijave policiji. Uslijedilo je natjecanje u trikovima, a najbolji su osvojili tenisice, kotače, ležajeve, osovine, hlače, majice... Paralelno se slavilo i u SC-u gdje je bilo otvorenje skate plaze koju su prijašnjih mjeseci volonterski uređivali skejteri, a tijekom večeri gledao se film Neverending story u MM centru. Noć je završila, naravno, vožnjom te uz zabavu i muziku.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije