Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA OPREZ POZVANI I PJEŠACI

Od danas privremena regulacija prometa u Novom Zagrebu: Niče još jedan rotor

Zagreb: Radovi na vodoopskrbnom priključku na križanju Nove ceste i Ulice Zvonimira Rihtmana
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
12.03.2024.
u 10:28

Za vrijeme radova pristup stanarima Ostrogovićeve ulice kao i pristup Dječjem vrtiću Sopot bit će omogućen

Raskrižjem Turinina / Ostrogovićeva, zbog izgradnje kružnog toka od utorka, 12. ožujka do petka, 22. ožujka bit će onemogućeno prometovanje. Za prometovanje vozila predložen je obilazni pravac: - Turinina (jug) – Islandska – SR Njemačke - Av. Dubrovnik – polukružno raskrižje Av. Dubrovnik/Stonska/Viktora Kovačića – Av. Dubrovnik – Turinina (sjever), poručili su iz Grada Zagreba. Za vrijeme radova pristup stanarima Ostrogovićeve ulice kao i pristup Dječjem vrtiću Sopot bit će omogućen.

– Sve sudionike u prometu molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu. Posebno apeliramo na pješake da obrate pozornost s obzirom da će nogostup biti zauzet te je njihovo kretanje predviđeno obilaznim pješačkim prijelazima – apeliraju iz Grada. 

Podsjećamo, jučer su krenuli radovi izgradnje novog kružnog toka na raskrižju Ulice Hrgovići i Jarunske ulice,  zbog čega će do idućeg petka do 15 sat bit će onemogućen pristup, odnosno ulaz i izlaz u RSC Jarun iz Ulice Hrvatskog sokola. Naime, prošli tjedan pušten je u promet novi elipsasti minirotor čiji su radovi  koštali 45 tisuća eura, a valja podsjetiti i da je na raskrižju Jarunske i Ulice Augusta Piazze, također, nedavno u promet pušten minirotor.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije