Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVREMENA REGULACIJA

Radi se još jedan rotor u Zagrebu: Bauštela kreće danas, evo kako će se odvijati promet

Zagreb: Radovi na 3. i 4. etapi rekonstrukcije Radni?ke ceste do Domovinskog mosta
Matija Habljak/PIXSELL
11.03.2024.
u 07:30

Vozače se moli da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu

Od danas od 8 satipa sve do odućeg petka do 15 sat bit će onemogućen pristup, odnosno ulaz i izlaz u RSC Jarun iz Ulice Hrvatskog sokola, javljaju u Gradu. Izvode se radovi izgradnje novog kružnog toka. Vozače se moli da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

A s ciljem smirivanja prometa i povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, na raskrižju Ulice Hrgovići i Jarunske ulice u promet je ovog vikenda pušten novi elipsasti minirotor, dojavili su iz zagrebačke gradske uprave. U neposrednoj blizini planira se uređenje autobusnih stajališta s peronima, a valja podsjetiti i da je na raskrižju Jarunske i Ulice Augusta Piazze također nedavno u promet pušten minirotor.

-Uspostavom suvremenih prometnih rješenja umjesto uzdignutih ploha osigurava se učinkovito smirivanje prometa bez negativnih posljedica koje uzdignute plohe sa sobom povlače. Radovi na elipsastom rotoru vrijedni su oko 45 tisuća eura, i završeni su 8. ožujka- napominju u Gradu. 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo i kako se i dalje kopa na Jadranskom mostu gdje se primjenjuje nova privremena regulacija, Promet  se, umjesto na tri, obavlja na dva prometna traka u oba smjera. U prvoj fazi radova bit će zatvoren istočni kolnik mosta, a cjelokupan promet obavljat će se dvosmjerno – zapadnim kolnikom.

VIDEO: Osvanuo novi minirotor na raskrižju Ulice Hrgovići i Jarunske ulice

 

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
14:33 11.03.2024.

Bauštela?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije