Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ETNOGRAFSKI MUZEJ

Obilježavanje 40. Međunarodni dan muzeja virtualnom šetnjom kroz stalni postav

Na stoti rođendan Etnografski muzej vraća vas u 1920te
Foto: Promo
1/2
13.05.2020.
u 14:52

Usto su tada otvoreni za publiku od 10 do 17 sati, ulaz je slobodan, a može se pogledati i izložba  "Kapa dolje! Priča o (ne)pokrivanju glave".

Virtualno prošetati kroz Etnografski muzej ideja je kojom tamošnja ekipa želi obilježiti 40. Međunarodni dan muzeja dana koji se obilježava u ponedjeljak pod sloganom "Muzeji za jednakost: različitost i uključivost". Ovogodišnji Međunarodni dan posvećen je ranjivim skupinama.

Virtualna šetnja kroz stalni postav bit će dostupna od ponedjeljka na njihovoj web stranici. Usto su tada otvoreni za publiku od 10 do 17 sati, ulaz je slobodan, a može se pogledati i izložba  "Kapa dolje! Priča o (ne)pokrivanju glave".

"Sami odaberite sadržaje koji vas zanimaju i naučite nešto novo o hrvatskoj i svjetskoj materijalnoj i nematerijalnoj baštini. Organizirali smo i dva besplatna vodstva - u 11 i 16 sati kroz izložbu "Kapa dolje! Priča o (ne)pokrivanju glave". Maksimalni broj posjetitelja po vodstvu je 10 osoba", priopćili su iz muzeja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije