Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPREŠIĆ

Pratite uživo virtualnu šetnju kompleksom Novih dvora Jelačićevih

Virturalna šetnja
Foto: TZ Zaprešić
25.04.2020.
u 12:50

Seljanka Marica vodi u šetnju jedinstvenom alejom kestena i perivojem Novih dvora, razgledajte Vršilnicu, zavirite u prekrasan Muzej Matija Skurjeni i Turističko informativni centar Zaprešića, priopćili su iz Turističke zajednice Zaprešića.

Turistička zajednica grada Zaprešića organizira prvu virtualnu vođenu turu prekrasnim kompleksom Novih dvora Jelačićevih koja će se moći pratiti uživo na njihovom Facebook profilu TZ sutra u 15.30.  



"Seljanka Marica vodi u šetnju jedinstvenom alejom kestena i perivojem Novih dvora, razgledajte Vršilnicu, zavirite u prekrasan Muzej Matija Skurjeni i Turističko informativni centar Zaprešića. Poslušajte priču o dvorcu bana Jelačića, neogotičkoj kapeli sv. Josipa i obiteljskoj grobnici Jelačićevih", navode iz TZ Zaprešića.
 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar LauraSI87
LauraSI87
21:09 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.k­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar SharonZO81
SharonZO81
09:40 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:16 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije