Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grijanje

Niske temperature ili pozivi Zagrepčana zažarit će radijatore

radijator
Arhiva Večernjeg lista
15.09.2012.
u 08:00

Svi radovi na unutarnjim instalacijama moraju se privesti kraju, upozoravaju građane iz Toplinarstva

Od ovog vikenda svi Zagrepčani koji se griju preko Toplane mogu računati da će se radijatori početi grijati čim vanjska temperatura ozbiljnije padne, a ranije grijanje mogu zatražiti i građani. Iz HEP Toplinarstva upozoravaju sve koji još nisu završili radove na grijanju da to što prije učine.

Završeni su i svi planirani radovi na zamjeni starih vrelovodnih cijevi kako bi do 15. svibnja ogrjevna sezona protekla bez kvarova.

Ključne riječi

Komentara 5

JA
james49
11:12 15.09.2012.

Ma koje grijanje. Nek na sebe stave topliju odjeću. Poslije će kukati kako je grijanje skupo!

DO
doktorica
12:47 15.09.2012.

tako je,umjesto da si stave dekice i toplu odjeću,neki bi grijanje.Ako imaju malu djecu neka si stave alternativno grijanje,a ne da svi stanari ispaštaju kasnije sa velikim računima!

VE
vekica
23:08 15.09.2012.

Izgleda da smo se jako razmazili. Pa vani još hodamo u kratkim rukavima...Umjesto da se obučemo, mi bi grijanje! Pitajte ljude koji sami lože da li se već pale peči?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije