Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatna edukacija počinje u travnju

Nezaposleni Goričani mogu biti menadžeri poslovnoga razvoja

Besplatna online-edukacija za poduzetnike
Foto: Thinkstock
Autor
Sandra Golemac
17.03.2015.
u 16:00

Ciljana skupina projekta je tridesetak mladih koji su dugo nezaposleni te dvadesetak lokalnih poduzetnika

"Menadžeri poslovnog razvoja" naziv je projekta Europske unije na koji se mogu prijaviti visokoobrazovane mlade osobe u dobi do 29 godina koje Grad Velika Gorica poziva da to učine zbog besplatne edukacije usmjerene razvoju poduzetništva i poslovne ekonomije.

Cilj projekta je mladima iz Zagrebačke županije omogućiti dugotrajno zaposlenje, poboljšati postojeće potencijale mladih te stvarati inovativne modele za samozapošljavanje. Vrijednost projekta je više od 240 tisuća eura, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru grant sheme "Local employment development initiatives – phase II". Prijave su otvorene, a edukacija će se provoditi od travnja do rujna ove godine.

Ciljana skupina projekta "Menadžeri poslovnog razvoja" je tridesetero mladih, dugotrajno nezaposlenih, visokoobrazovanih osoba i dvadesetero lokalnih poduzetnika. Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić na potpisivanju ugovora o partnerstvu je poručio kako mu je drago što se ovakvim projektima mladim i obrazovanim ljudima otvaraju novi putevi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije