Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠAO KROZ CRVENO?

Policijski kombi završio na boku nakon sudara s automobilom, dvije osobe ozlijeđene

Policijski automobil sudjelovao u nesreći, dvije osobe ozlijeđene
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.02.2019.
u 21:00

Kako nam javlja čitatelj, policijski kombi je pod rotirkom prošao kroz crveno svjetlo iz smjera Sloboštine prema Bundeku.

U sudaru osobnog automobila i policijskog vozila u Novom Zagrebu u nedjelju predvečer ozlijeđene su dvije osobe iz osobnog vozila. 

Iz Policijske uprave zagrebačke izvijestili su da su oko 17,10 sati primili dojavu o prometnoj nesreći između dvaju vozila u kojoj su ozlijeđene dvije osobe iz osobnog automobila.

Očevid prometne nesreće je u tijeku.

Kako nam javlja čitatelj, policijski kombi je pod rotirkom prošao kroz crveno svjetlo iz smjera Sloboštine prema Bundeku. S druge strane dolazio je terensko vozilo marke Audi. Javlja nam i da je policijsko vozilo završilo na boku nakon sudara.

- Audiju su iskočili svi zračni jastuci i zarotirao se u smjeru od kuda je došao - javio nam je čitatelj.

Policijski automobil sudjelovao u nesreći, dvije osobe ozlijeđene
1/11

 

Ključne riječi

Komentara 15

C0
cos 01
19:28 03.02.2019.

Znači tako izgleda propisno bočno parkiranje ?

BA
baba44713
19:37 03.02.2019.

To je uobičajena praksa, viđeno milijun puta... kad nalete na crveno, stave rotirku, prolete kroz raskrižje i ugase rotirku nakon 100 metara.

FR
franjo
19:19 03.02.2019.

Cuga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije