Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Pri prevrtanju ispao iz auta, preminuo u bolnici

hitna pomoć
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
26.01.2019.
u 16:30

Automobil se potom prevrnuo na krov pa ponovno na kotače i sletio u jarak

U riječkoj bolnici preminuo je vozač teško ozlijeđen u nesreći koja se u petak oko 18 sati dogodila na području Kršana, na Labinštini, izvijestila je u subotu poslijepodne istarska policija.

Prema policijskim podacima, nesreća se dogodila kada je 62-godišnjak iz Šušnjevice upravljajući automobilom peugeot 106, pulske reigistarske oznake iz smjera Vozilića prema tunelu Učka, u jednom trenutku sletio izvan kolnika i udario u prometni znak.

Automobil se potom prevrnuo na krov pa ponovno na kotače i sletio u jarak. Vozač je u prevrtanju ispao i teško se ozlijedio. Nakon nesreće je prevezen u riječku bolnicu, gdje je u subotu ujutro preminuo. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Kljusar
Kljusar
07:41 27.01.2019.

svim penzionerima poslije 60 godina treba oduzeti vozačke

MT
makan tahi
16:46 26.01.2019.

pežo drajver, totalna suprotnost benvej drajveru, ali oba završe na istom mjestu, kako glasi nepoznanica u verbalnoj jednađbi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije