Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizaran slučaj

Neobična policijska akcija na Črnomercu: Lopovi ukrali tri posude za sladoled, ali nisu stigli daleko

Reportaža o sladoledima u Zagrebu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/16
24.05.2023.
u 11:58

– Nakon dojave o događaju policijski službenici su nedugo poslije počinjenja djela u blizini mjesta događaja uočili dvije osobe za koje su posumnjali da se dovode u vezu s ovim događajem te ih priveli u službene prostorije – navode u zagrebačkoj policiji

Prilično neuobičajena krađa odigrala se jučer usred bijela dana u metropoli. Nepoznati počinitelji iz zasada neutvrđenih razloga stigli su oko 11 sati i 10 minuta do skladišta ugostiteljskog objekta na zagrebačkoj Ilici. No, motiv im nije bio dostava ili nešto slično, već krađa, a plijen ni manje ni više nego tri posude za sladoled.

Kada su ugostitelji primijetili da im nedostaje dio opreme, odmah su alarmirali policiju koja se bacila u lov na počinitelje.

– Nakon dojave o događaju policijski službenici su nedugo poslije počinjenja djela u blizini mjesta događaja uočili dvije osobe za koje su posumnjali da se dovode u vezu s ovim događajem te ih priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku – izvijestili su iz zagrebačke policije. Pri tome ne otkrivaju o kolikoj je materijalnoj šteti riječ.

>> VIDEO: Čovjek puzao uz fasadu u Ilici kako bi spasio preplašenog psića

Komentara 1

NO
No1
12:19 27.05.2023.

Kaj su imali zlice i jeli sladoled uz cestu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije