Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

VIDEO E to se zove hrabrost! Muškarac puzao po fasadi u centru kako bi spasio uplašenog psića

Screenshot
24.05.2023.
u 11:40

Situacija na videu neizvjesna je do samog kraja, s obzirom na to da se dio fasade tijekom prelaska muškarca s jedne strane na drugu u jednom trenutku i odronio

Herojski čin zadivio je prolaznike u Ilici koji su dokumentirali dramatičnu situaciju koja se jučer odvijala u zagrebačkoj žili kucavici. Naime, muškarac je puzao po fasadi zgrade u centru, a sve kako bi spasio preplašenog psića koji se nekako našao na rubu fasade. 

Situacija na videu neizvjesna je do samog kraja, s obzirom na to da se dio fasade tijekom prelaska muškarca s jedne strane na drugu u jednom trenutku i odronio. Spasilačkoj akciji pridružio se i kamion s prikolicom koji je stajao ispod prozora zgrade.

Na sreću, muškarac je uspio dohvatiti psića i unijeti ga kroz prozor na sigurno. Hrabru akciju okupljeni su Zagrepčani pozdravili pljeskom. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije