Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema lijeka

Ne zna se uzrok: Zagrepčanka od rođenja ne osjeća miris

Miljenko Radivojević sa suprugom
Foto: Arhiva VL
1/2
13.06.2013.
u 20:45

Studentica Maja Adžaga ima rijetku pojavu, anosmiju, odsutnost osjeta mirisa, kojoj liječnici ne znaju uzrok, ali ni lijek

Studentica Maja Adžaga ima rijetku pojavu, anosmiju, odsutnost osjeta mirisa, kojoj liječnici ne znaju uzrok, ali ni lijek.

– Da, nemam osjet mirisa. Shvatila sam to dosta kasno, u 2. ili 3. razredu osnovne škole. No ne predstavlja mi to neki veliki problem – kaže Maja za TV Student FPZG-a.

Uz malo papra, Maji se povratio osjet mirisa na neko vrijeme. Naime, s prijateljima je za zabavu odlučila ušmrkati malo papra, što joj je povratilo osjećaj mirisa, ali samo nakratko.

– U tom sam trenutku mirisala sve. Ulicu, auspuh, a onda sam vidjela ružu. Kad sam je pokušala pomirisati, ona više nije mirisala – podijelila je Maja s nama svoju priču.

>>Mirisima nas mogu potaknuti da trošimo više i više...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije