Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Jelačićevu trgu

Rasprostrli transparent 'Ne neoustaštvu'

ćirilica
Foto: Čitateljica
1/2
22.11.2013.
u 14:28

Natpis je ispisan na latiničnom i ćiriličnom pismu

Čitateljica nam je danas poslala fotografije koje prikazuju događaj na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, gdje je dvoje ljudi pokraj štanda Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, koji prikuplja potpise za referendum o dvojezičnosti, rasprostrlo transparent na kojemu na ćirili i latinici piše "Ne neoustaštvu".

Sudeći po fotografijama, s nepoznatim građanima porazgovarala je i policija.

>> Zapaljen štand Stožera za prikupljanje potpisa u Mirkovcima

Komentara 43

DU
Deleted user
15:33 22.11.2013.

Tko je dao službenu definiciju pojma neoustaštvo? Što je to uopće?

MA
majabogoviczg
15:43 22.11.2013.

Sada sam prolazila trgom prije 15 minuta i meni se više činilo da ih policija ŠTITI nego da ih ispituje, odnosno razgovaraju s njima...otkada to 5-6 policajaca zajedno hodaju ulicom ( najviše ih je dvoje ) i okružuju prolaznike kako bi sa njima razgovarali ? hmmm....a malo dalje od toga svega jadna starica po kiši sva mokra kopa po smeću...šta je reći, osim SRAMOTA !!!!

SH
songman_hr
15:41 22.11.2013.

Pa kako se ovi svi vrli stupovi drustva ponasaju to ti je Hrvat bez para i posla , kojem je pun K domacih lopova i probisvjetova, koji na sudu kad ga uhvate kad je uzeo dve kile kruha kaze ne priznajem ovaj sud ,koji voli politicare tako da bi ih zakopao u aktivnom vulkanu, nastavitee! P.S. Kako smo mi hrvati zaboravljiv narod , a koliko je HOS-ovaca ostavilo svoje kosti u Vukovaru za Hrvatskuu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije