Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuo

Motociklist poginuo u prometnoj nesreći kod Zaprešića

policija, nesreca, poginuo motociklist, leš
Anto Magzan/Pixsell
07.05.2012.
u 07:33

Iz policije su poručili da će se više detalja o samoj nesreći znati nakon završetka očevida

Komentara 8

MA
malisani
08:43 07.05.2012.

Bez obzira na okolnosti nesreće i tko je što vozio i zašto, smrt je uvijek tužna i grozna stvar, stoga obitelji izražavam najdublju sućut. Jedno od temeljnih obilježja slobode i demokracije je da se unutar okvira zakonskih propisa živi u skladu s mogućnostima, procjenama i potrebama. Poput ovih prijedloga iznad, oni koji bi uveli zabrane kupovine motora, auta, kuća, stanova, čunga-lunge, nedaj Bože teletine ili janjetine jer si odmah lopov, trebali bi ići probati prakticirati svoja uvjerenja u Sjevernu Koreju. Tamo bi im baš bilo dobro.

TI
tintilinic100
08:49 07.05.2012.

malisani Mališan - ti možeš čunga lungu.. drugi neće moći. A što se tiće motora, živi ti sa mogućnostima, kupi si motor, sebi ili sinu, ali ne očekuj onda od ostalih da imaju suosječanja s tobom. Kupovinom motora sinu kupio si mu lijes, to je moj deda mome ocu rekao.. moj otac meni .. i ja ću tako svom sinu. Tak da.. Pametno živi. Ne kupuj 100 konja ako ne moraš.

TI
tintilinic100
08:29 07.05.2012.

Kad roditelji svojoj djeci prestanu kupovati bijesne motore, biti će i manje nesreća. A kad se uzme da jedan motor ima 100 i više konja, možemo ga usporediti s autom od 500 konja. Što reći.? Pa nije niti čudo. Umjesto da se svi vozimo u manjim i jeftinijim .. oni kupuju skupe jurilice. I onda se priča da nemamo love.. i da se nema za platiti 50kn više struje. Katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije