Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
besplatan projekt

'Moda, moda' od utorka u CeKaTeu kreće u novu sezonu

Moda radionica
Foto: ''
24.02.2014.
u 09:42

Kroz tri mjeseca mladi će polaznici od uglednih predavača u području mode (dizajnera, teoretičara, sociologa) moći učiti o modi iz različitih gledišta, a sudjelovat će i u kreativnim radionicama. Program je svakog utorka u Centru za kulturu Trešnjevka

O modi kao bitnom i nezaobilaznom dijelu identiteta mladih govorit će se na projektu "Moda, moda", koji u utorak 25, veljače počinje u Centru za kulturu Trešnjevka. Sedmu godinu zaredom, potpuno besplatno kroz tri mjeseca mladi će sudionici učiti o nastanku i povijesnim preinakama odjeće i mode, njenoj zaštitnoj funkciji, ali i značenju u religiji, društvu i simboličkoj komunikaciji...

Program projekta namijenjen je, dakle, mladima i njime se, kako navode u CeKaTeu, omogućava sagledavanje mode iz raznih gledišta, uz daljnje istraživanje i povezivanje sa svim slojevima kulturne i vizualne sredine. Učenje se ostvaruje kroz kreativne radionice dizajna i redizajna, izrade nakita, izložbe, te završnim buvljakom, a bit će svakog utorka od 19.30 do 21 sat.

Predavači u okviru Mode, mode su poznati umjetnici, modni dizajneri, sociolozi i teoretičari mode, voditeljica je modna dizajnerica Ivana Čuljak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije