Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanacija

Marohnićeva gotova do kraja tjedna, deset dana prije roka

marohniceva
Davor Puklavec/PIXSELL
02.02.2015.
u 09:20

Radovi su počeli 20. siječnja, a predviđeni rok za završetak bio je 20. veljače

Do kraja ovog tjedna, poručuju iz Grada, trebala bi završiti sanacija Marohnićeve ulice.

Zbog sanacije kolektora, ulica će do 7. veljače, na dijelu od Slavonske avenije do ulice Prisavlje, biti zatvorena za sav promet. Radovi su počeli 20. siječnja, a predviđeni rok za završetak bio je 20. veljače.

Komentara 4

MT
mtintilinic
14:59 02.02.2015.

"Deset dana prije roka"??? Ovo je vrhunski cinizam... Ulica je zabarikadirana već tri mjeseca bez obzira na to što do prije par dana nije bilo nikakvih radova... Došli smo do toga da više ne pomaže ni činjenica da se čak tri ministra u Vladi voze pokraj tog cirkusa svako jutro na posao... Ako ne već zbog građana, barem da je zbog njih ulica odmah popravljena...

MT
mtintilinic
15:01 02.02.2015.

Inače, sama Marohnićeva je zatvorena za sav promet već nekoliko dana, tako da, draga Mateja, ova vijest i nema neku posebnu svrhu....

TR
Trnjanec
17:03 02.02.2015.

Svaka čast. Mjesec dana za sanaciju jedne rupe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije