Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRAŽJA LINIJA'

Opet incident na liniji 268: Izbačeni majka i sin s dječjim biciklom

linija 268 ZET
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL/Ilustracija
1/4
15.07.2017.
u 16:53

Stara-nova priča na trasi 268

Čini se kako incidenti na 'vražjoj liniji' 268 ne prestaju.

Da autobus kasni i po 45 minuta, na to su se građani možda i navikli (silom prilike), ali bezobrazno ponašanje djelatnika ZET-a putnici ne mogu prožvakati. 

Otvaranje isključivo prvih vrata i zabrana izlaska putnicima koji nestrpljivo čekaju, a bus već dobrano kasni, također je nešto čemu svakodnevno svjedočimo.

Dobacivanje, uvrede, posprdno 'mogli ste pozvati taksi', pa čak i prijetnje udaranja iznerviranog putnika letvom - svemu tome možete svjedočiti na trasi Glavni kolodvor - Velika Gorica.

Danas su putnici imali prilike vidjeti kako su majka s djetetom u dobi od najviše 7 godina izbačeni iz autobusa, nas stanici kod Avenue Malla, oko 15.15 sati. Razlog? Dječak je imao bicikl. Onaj maleni bicikl kojem su tek skinuti pomoćni kotači.

linija 268 ZET
1/12

- A kako dječja kolica smiju ući u autobus? - upitala je šokirana majka.

- Bicikl je po zakonu prijevozno sredstvo - drsko je odvratio vozač. Dok su putnici komentirali 'ali to je mali bicikl!'. Uzalud.

- Ja ću sad do Velike Gorice na tom malom biciklu? 

Čini se kako je vozačev odgovor bio da, jer je zatvorio vrata promrmljavši sugovorniku (smije li po zakonu putnik razgovarati s vozačem?) još ponešto o toj ženi s dvije velike vrećice, malim djetetom i nesretnim biciklom. 

 

Ključne riječi

Komentara 84

DU
Deleted user
17:20 15.07.2017.

A kako bi žena pazila na dijete, bicikl i dvije velike vrećice?

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
17:53 15.07.2017.

Presmijesno, kako se nekog moze "IZBACITI" ako nikad nije ni usao? Oooo Hrvatska logiko bem li te.

Avatar Idler 3
Idler 3
17:30 15.07.2017.

Ja sam uvjeren kak se autor teksta jednako kak i ostali kaj piskaraju o toj "liniji strave" nisu nigdar pelali ZET busom. Osim kaj se povremeno provezem tom lajnom više put su me vrlo ugodno iznenadili ZET-ovci i susretljivošću i ponašanjem. Jedino kaj me nigdar nemre iznenadit je primitivizam pojedinih putnika jednako kak i autora tekstova koji nit ne znaju ka zgleda bus !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije