Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Zagreb stiže Kvartovo, najluđi beer&food party: Evo tko stoji iza svega

Kvartovo
Foto: Paradigma
1/11
08.09.2020.
u 11:28

Bliži se vikend, a pred vama je vječita dilema – izaći van ili ostati doma na kauču uz pivo i dobru klopu? Dobra vijest je da naredne četiri subote ne morate birati, jer se Pivovara Daruvar pobrinula da na Kvartovu uživate u atmosferi baš kao da ste doma. Svi su dobrodošli i u kućnim papučama jer naredih subota zabava dolazi kod vas!

U cilju afirmacije zagrebačkih kvartova Pivovara Daruvar u povodu svoga 180. rođendana organizira Kvartovo, seriju događanja u odabranim zagrebačkim gradskim četvrtima. U skladu s proslavom, pivo će se točiti iz atraktivnog retro kombija Beer busa, a posjetitelji će moći birati između nekoliko vrsta laganog i pitkog piva.

Uz sjajan izbor piva, dakako, ide i odlična klopa. Kako ljubitelji piva ne bi ostali gladni, pobrinuo se Street Food by Picnic Zagreb raznovrsnom ponudom gourmet burgera, prženih krumpirića te ostalih slasnih zalogaja. I sve to po retro cijenama! Zato nabacite najudobniju odjevnu kombinaciju iz ormara - može i ona „za po doma“ - jer smo samo na par koraka od vas. Ako vam se baaaš ne daaa subotom van, bez brige ne morate sjedati u auto ili tramvaj, jer zabava dolazi k vama i sve to uz retro cijene slasnih burgera i piva uz odličnu glazbenu podlogu… u ležernom ‘kućnom’ izdanju, savršeno ćete se uklopiti u opušteni kutak Kvartova.

Na vama je samo da chillate uz odlično pivo i hranu, a naš DJ će vas sigurno natjerati da otpustite kočnice bez obzira koliko dugo već niste plesali. Bonus, ne brinite za cijene i prijevoz doma!

Odlična atmosfera vladala je na dosadašnjim izdanjima Kvartova. To je potvrdio poduži red ispred retro Beer busa, gdje se strpljivo čekalo na čašu osvježenja. Potpuno razumljivo, jer su posjetitelji imali prilike uživati u promotivnim cijenama craft 5th element piva -  legendane ABA-e, moćne IIPA-e, pitkog Bonner-a i novog daruvarskog lagera DA specijal pivo marzen stila, te kultnog Staročeškog. Nakon Zapruđa i Dubrave, sljedeće po redu Kvartovo održat će se u Remetincu kod Centra za kulturu Novi Zagreb ove subote, 12. rujna. Za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Roman R, koji će veselim ritmovima zabavljati posjetitelje do kasnih večernjih sati. Budući da je dobra glazba u kvartovskom duhu jedan od zaštitnih znakova Kvartova, na sljedećem Kvartovu koje će se održati na Vrbanima kod shopping centra Point 19. rujna svirat će odličan rock sastav Slanci.

Posljednju subotu u rujnu Kvartovo se seli u Špansko, gdje će na Trgu 101. brigade atmosferu zapaliti legende hrvatskog rapa Target i Suicidal uz mladu trap grupu u usponu, Liniju 146 te Adnana, glazbenika koji je surađivao s imenima kao što su Stoka, Nered i Tram 11. Kao šećer na kraju Kvartovo opet odlazi u istočni dio grada, točnije u Kozari bok gdje će atraktivni glazbeni program zaključiti poznati dvojac pod nazivom 30Zona. Zato rezervirajte jednu od narednih subota te nam se pridružite u najboljem kvartovskom beer&food partyju u gradu! Sve što vam treba su kućne papuče i dobra volja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije