Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB U DUGOVIMA

Kreće udar na građane, doznajemo što sve poskupljuje u Zagrebu

02.11.2021.
u 08:43

Metropola je u dugu 8,2 milijarde kuna i poskupljenja su neizbježna. Uvodi se i novi sustav parkiranja. Doznajemo plan gradonačelnika Tomaševića.

Komentara 158

YE
Yeah
09:18 02.11.2021.

Kakva poskupljenja, to nije potrebno, Grad i dalje ima priliv novca! Neka srezu troskove i svoje place, korigiraju visak zaposlenih! Ima gradskih stanova koji se mogu prodati, korigirati najam istih! Zasto bi građani trpili necije lose poslovanje?!?

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:06 02.11.2021.

Na taj način grad može voditi i srednjoškolac iz prvog razreda Ekonomske škole !

ST
stefj
08:59 02.11.2021.

Očekivano, kreću poskupljenja. Interesantno je kako ih sada opravdavaju, a da ih je radio Bandić, onda bi bilo na nož... Koje licemjerje... I što se promijenilo? Uz Pripuza smo dobili i Bajakića, ništa drugo. Sada treba namaknuti novce i za druge nove Pripuze, pitanje je samo koliko ih ima... Nevjerojatno nesposobna ekipa, puno usta mržnje i optužbi, a kada treba nešto i napraviti, onda se samo dižu nameti ili cijene. No Zagrepčani su dobili ono što su željeli. Prefarbavaju se murali, ukidaju naknade za djecu, to je bitno, nema veze što sad neke stvari treba više platiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?